Dam Things & By Sommer donerede: 
En 140 cm. høj trold udført i glasfiber. Vinderen kan nu designe trolden i samarbejde med By Sommer, og denne trold sættes så herefter i produktion og kommer til salg i butikkerne. Der dedikeres en plads på emballagen til at fortælle om vindervirksomheden – og jeres støtte til Røde Kors. For hver solgt trold vil der fremover gå en donation til Røde Kors.
Derudover får Røde Kors deres egen trold, som også kommer til salg i butikkerne.
Vildmarks-jon donerede:
En team-building dag i Vildmarken (i Nordjylland) for 10 personer.
Den arrangeres af Jon Lindberg, som vandt den første sæson af Alene i Vildmarken.
Vinderen får en spændende udfordring for dit team, en Mad og Gin-oplevelse i særklasse samt oplever at der skubbes til mennesker og grænser.
Arrangementet har en værdi på 15.000 kr inkl moms.
Hop Creek Festival:
Maria Montell og hendes mand Tomas Villum åbner deres Nordsjællandske hjem til en havefest – og nu kan du komme med!
De har skabt denne Hop Creek Festival for at samle gode venner og godt selskab under Corona-venlige forhold.
På programmet er blandt andre: Sinne Eg, Marie Carmen Koppel, Karen Makupa, Anders Blichfeldt, Maria Montell og mange flere.
De har doneret et bord til 10 personer, så du kan få din virksomhed eller kunder med til en unik oplevelse i private forhold. Prisen er inkl mad og en Velkomstbowle med drikkevarer.
Vinderen vælger selv hvilken dag af de 3 på programmet.
Det har samlet en værdi på 15.000 kr inkl moms.
Koncert med Bryan Rice:
Bryan Rice blev kendt da hele Danmark sang med på ”No Promises”, siden da har han været finalist i Dansk Melodi Grand Prix og været nomineret til Årets sanger ved Zulu Awards.
Vinderen får nu Bryan Rice ud i virksomheden eller til din fest, hvor han giver en 30 minutters koncert.
Bryan Rice har forenylig også udgivet en sang der er dedikeret til de frivillige i Røde Kors: We Can be Heroes!
Foredrag med Kropssprogsekspert Jesper Bergstrøm:
Jesper Bergstrøm giver vindervirksomheden et inspirations-oplæg til medarbejdere eller til et kundearrangement.
Jesper har specialiseret sig i at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få mere gennemslagskraft, ved at bruge deres kropssprog optimalt, for derigennem at få mere succes i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer. Som fortaler for godt humør og spredelse af god energi på arbejdspladsen og til alle mennesker omkring sig, er Jesper energisk, passioneret og ja – glad. Senest har han da også været aktuel med bogen “Smil dig glad” og tv programmerne “Taler du kropssprog?”.
Jesper Bergstrøm, har doneret et foredrag til en værdi af kr. 25.000 til CompanyAids auktion.
Den international anerkendte salgsforsker Karina Burgdorff:
Hun har doneret et 2 dages skræddersyet virksomhedskursus i Strategisk salg og Sales Enablement. Alt på kurset er baseret på nyeste forskning i salg og salgsledelse.
Forløbet udbydes ellers kun normalt som åbent kursus på CBS Executive, men nu vil underviserne Karina Burgdorff Jensen, AAU Business School og Christian Schönstrøm-Lund, CBS specialtilpasse kurset til din virksomhed.
Vi indleder med en samtale om jeres konkrete behov og tilpasser derefter indholdet. Kurset opnår top-karakterer fra tidligere deltagere blandt andre siger en deltager følgende:
”Kurset har givet mig ny ballast til en kommende strategidiskussion, som jeg skal håndtere i koncernen. Jeg kan nu – bedre – faktuelt forholde mig til teori og praksis, inden jeg tager beslutninger. Som professionel sælger er det befriende at tale fag og også diskutere dynamikkerne omkring dette. Deltagerne havde et højt niveau, så sparringen var også givende.”
Kurset har en værdi af 60.000 kr.
AROS Board:
Denne bestyrelsesuddannelse er som en af de eneste i Danmark akkrediteret og giver dig både et statsgodkendt eksamensbevis med ECTS-point og et certifikat til dit bestyrelses-CV og din LinkedIn-profil samt uundværlige netværksmuligheder både under og efter. Når du har gennemført bestyrelsesuddannelsen kommer du nemlig automatisk med i AROS BOARD bestyrelsesnetværket, der tællere mere end 300 erfarne og uddannede bestyrelsesmedlemmer. Her bistår vi ligeledes med rekruttering til ledige bestyrelsesposter. AROS BOARD har i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og skarpe advokater fra Innova skræddersyet tre moduler:
– Del 1 – Din første bestyrelsespost
– Del 2 – Flere og større poster
– Del 3 – Formandsrollen
AROS Board doneret et valgfrit modul på bestyrelsesuddannelsen, til en værdi af op til 24.375 kr.
Virksomheden leverer frisk slik lige til døren, og har doneret at en heldig vinder nu kan få leveret 2kg slik HVER fredag de næste 40 uger!
DinSlikpose har slik af højest kvalitet og de mest kendte mærker samt stort udvalg i sukkerfrit slik. Der er desuden stor fokus på hygiejne og bæredygtighed i valg af emballage.
Hele herligheden har en værdi på 12.500kr ink moms.
En særkendende Refined Whisky:
Copenhagen Distillery er Københavns eksperimenterende mikro-destilleri, og de har doneret deres særkendende Refined Whisky (54,9% ABV). til en værdi af *kr. 4.000*. Siden etableringen i 2014 har Copenhagen Distillery udviklet og skabt en produktlinje bestående af højkvalitets gin, akvavit, whisky og limited editions, men også skabt venue, hvor du kan gå til koncert og få internationale oplevelser.
Du finder: Copenhagen Distillery på Kløvermarksvej 70D, 2300 KØBENHAVN S.
Best Way Management, AAB og Aalborg Håndbold: 
Donerede til sammen en sports-pakke som inkluderede en AAB hjemmebanetrøje med autografer fra truppen, samt 2 VIP billetter til semifinalen ved Aalborg Håndbold! I ser kampen med to håndboldagenter og efter kampen kan i hilse på spillere som Barthold, Læsø og Rene – og får godt selskab af agenterne fra Best Way Management.
Audi Aalborg donerede en A5 Cabriolet i en uge til en heldig vinder i en konkurrence.